divendres, 14 d’octubre de 2011

5 comentaris:

 1. En aquest video, Borja Mateo, un expert financer explica les baixades dels habitatges. En el minut 28:47, apareix un esquema dient els pisos construïts, els venuts, en construcció i els que estan buits. Un altre esquema impactant es, per exemple, el del minut 22:34. Ens parlen de les baixades que ens diu l'Estat i les que són en realitat. En aquests videos es poden veure els origens del que ens està passant i les problemàtiques que aquests comporten.

  ResponSuprimeix
 2. al minut 22:34, ens mostra quina ha estat la baixada dels pisos, i tambe m'ha fet pensar el que a dit al minut 24:50 sobre el valor que tindran els pisos com a mitjana.

  ResponSuprimeix
 3. M'ha impressionat el que ha dit el presentador al principi del programa, i que després ho ha confirmat en Borja Mateo, en el minut 20:35.
  Els pisos segons les dades oficials han baixat un 8% i en realitat la baixada ha sigut del 30&. És a dir, he arribat a la conclusió de que ens estan enganyant.

  ResponSuprimeix
 4. FLIPANT: el ministre de foment (Jose Blanco) ens intenta enganyar dient que es el millor moment per comprar pisos encara que Borja Mateo va desmentir la afirmació perque els preus continuaran vaixant.

  ResponSuprimeix
 5. impresionant com ens volen vendre la moto els politics i les entitats bancaries fer-nos creure que els pisos no baixaran mes cuan en realitat esta estudiat que continuarant baixant.

  ResponSuprimeix

Gràcies per participar en el blog. Això si, des del respecte, aportant nous punts de vista i opinions. Gràcies