divendres, 14 d’octubre de 2011

Casa per hipoteca?: Ada Colau i Fernando Pedro Méndez

5 comentaris:

 1. En aquest video tracten d'un tema que ens està afectant molt directament en la nostra societat, com són els problemes amb les hipoteques i els endeutaments. Les propostes de l'Ada Colau són interessants ja que parla de la dació en pagament ( en cas de no poder pagar la hipoteca, deixes el teu habitatge i pots quedar-te lliure de deutes), com això no ocurreix, a aquesta gent li treuen el pis, no poden pagar, aleshores s'incluran a les llistes de "morossos" i els bancs no cobraran impostos d'aquesta gent però aquests hauran d'utilitzar els serveis públics i es provoca un agreujament econòmic, com ens esta passant actualment.

  ResponSuprimeix
 2. No entenc com poden fer això a gent amb problemes, ja siguin economic o d'una altre manera.
  Com es el cas de la primera familia que surt.
  Basicament: INCREIBLE!

  ResponSuprimeix
 3. M'han impactat molt el gràfics de morossos com han anat pujant i també el que Espanya es dels paisos d'Europa que té menys accès al crèdit.
  La proposta de l'Ada Colau és mes interesant desde el meu punt de vista.
  Recolça a les families que fan l'impossible per pagar l'hipoteca i que són endeudades igualment deixant que les empreses demanin un prètec i abandonar-lo quan vulguin sense ser endeudats.
  Tambè m'agradat el que ha dit de la dació en pagament que diu que en cas de no pagar l'hipoteca, deixes l'habitatge sense quedar endeudat

  ResponSuprimeix
 4. Ada Colau proposa coses molt interesants, per ajudar a gent que no te tanta sort. Pensant que hi han alguns que pensen nomes en ells mateixos i no en un "nosaltres".
  Exemples clars de que esta pasant i el que s'ha de rectificar.

  ResponSuprimeix
 5. Per què Catalunya es una de les comunitats autònomes que es veu més afectada per les execucions hipotecaries? (min 13:10)
  Per què Espanya és la que dóna menys crèdits? (min 11:10)
  Jo estic a favor de l'Ada Colau, perquè no crec que sigui just etiquetar a una família de morosa perquè no pugui pagar una hipoteca, ja que els principals encarregats de que estigui aquella família com està són els bancs. (min 15:31).

  ResponSuprimeix

Gràcies per participar en el blog. Això si, des del respecte, aportant nous punts de vista i opinions. Gràcies