divendres, 28 d’octubre de 2011

Comparar o llogar?

Després del debat a classe digues quina és la teva opinió al respecte.

Gràcies

9 comentaris:

 1. Vaig a favor del lloguer ja que, per exemple:
  -No has de tenir estalvis, cosa que per contractar una hipotèca t'ho demanen.

  -Es millor per si un dia t'has de canviar de lloc de residencia a causa del treball.

  -Si tens problemes econòmics, pots deixar de pagar i anar-te'n, sense estar pendent de pagaments ni res.

  -I moltes altres...

  ResponSuprimeix
 2. Jo estic més a favor del lloguer, ja que no necessites tants estalvis i no tens risc de quedar endeutat. A part, tens moltes més possibilitats de moviment, si et traslladen a una altre ciutat a causa de la feina.

  Quan et fas més gran, també és una bona opció el lloguer amb opció a compra, ja que al final tens una casa propia i tens més ''llibertat''.

  ResponSuprimeix
 3. Per mi, compra perque saps que es teu i vius millor i una bona herencia pels teus fills.
  I mai una hipoteca.

  ResponSuprimeix
 4. Jo crec que el lloguer es la millor opció per a la gent jove que s'acaba de independitzar o per a la gent que canvia de lloc de treball varies vegades.

  Pero si tens una familia i/o treball fix en un lloc, es millor una compra ja que estas posicionat en un lloc i es poc probable que et tornis a moure del lloc on vius.

  ResponSuprimeix
 5. Depèn de la teva situació a curt i llarg termini. Tens una situació estable, no tens perquè marxar d'on vius, i pots assegurar ( no al 100%) però si tenir una idea de si podràs continuar treballant al lloc on estàs i tens uns estalvis mensuals. Si tens una situació semblant, la teva millor solució seria la compra del habitatge ja que podries acceptar que retornaràs el préstec bancari i disfrutar d'una propietat.
  Si algunes d'aquestes situacions s'agreujen i tens idea de canviar de pis, situacions de treball...etc. Seria millor que optessis a llogar un pis i no quedar endeudat amb el banc en cas que no poguessis pagar mensualment

  ResponSuprimeix
 6. jo estic a favor de la compra perque si no tens un pis comprat, en cualsevol moment et pots quedar al carrer.
  A ni m'agrada tenir la seguretat que el pis esta al meu nom i que es de la meva propietat.
  Encara que l'incombenient es que si no pagues t'embarguen i en moltes vegades as de seguir pagant una part de diners.

  ResponSuprimeix
 7. Depèn de l'edad i familia que tinguis quan vagis a independitzar-te.
  Si jo sóc jove i solter prefereixo un lloguer barat i petit per poder viure jo sol.
  Quan sigui una mica mes gran tirant als 40, preferiria una casa per tota la familia perque ya tendria mes o menys en treball segur.A4

  ResponSuprimeix
 8. Per un curt perióde de temps va molt millor un lloguer ja que no et compromets a estar pagant casi tota le teva vida. En canvi quan ja busques tindre una família va millor la compra ja que tens una casa propia. Pero si desde el principi ja tens un lloguer amb opció a compra per mi seria la millor opció.

  ResponSuprimeix
 9. Jo crec que es millor un lloguer perquè pots anar estalviant durant tota la vida, perquè en compra, molt poca gent poc pagar l'habitatge de cop i el més normal és demanar una hipoteca.
  Hi ha gent que diu:
  No jo m'hi fico en un habitatge de compra per poder deixar herència als fills, jo això o veig un ''chorrada'' perquè amb lloguer tot el que t'estalvies casa mes en una hipoteca pots donar-li als deus fills les coses en vida.

  ResponSuprimeix

Gràcies per participar en el blog. Això si, des del respecte, aportant nous punts de vista i opinions. Gràcies