dilluns, 7 de novembre de 2011

5 comentaris:

 1. Mostra com sense ser un estudiant perfecte i sense tenir una carrera universitaria, també es pot arribar molt lluny en la vida, tot el que es necessita son les ganes i un objectiu , no parar fins assolir-lo i mai arrepentir-se del passat, ja que tot el que vas fer al passat ha desencadenat el present i el futur que vols aconseguir.

  ResponSuprimeix
 2. Encara tinc la pell de gallina... És una gran mostra de superació i d'èxit gràcies a l'esforç i la ilusió. M'agradaria fer com feia ell, i viure tots els dies com si fossin l'últim!

  ResponSuprimeix
 3. Explica com va esforçar-se per fer front a la vida i dona la idea de que el millor es fer el que t'agrada i viure tots els dies com si fos l'últim.

  ResponSuprimeix
 4. Explica als joves la seva experiència, després d'haver deixat la universitat. Intenta concienciar als joves que han de confiar en alguna cosa, que de cara al futur et serà favorable i mai et deixarà tirat. També expressa que t'ha d'agradar el treball que tens ja que és per molt temps. Finalment, mostra la seva visió sobre aprofitar cada cosa al màxim com si fós l'ultima vegada que ho fem.

  ResponSuprimeix
 5. Com han dit anteriorment els meus companys, aquest vídeo transmet que has de fer el que tu vulguis a la vida, i el que fagis, que t'agradi, ja que vida només hi ha una. Això sí, facis el que facis, fes-ho ben fet.

  ResponSuprimeix

Gràcies per participar en el blog. Això si, des del respecte, aportant nous punts de vista i opinions. Gràcies