dijous, 15 de desembre de 2011

Wall-e

Podeu acabar de veure la pel·lícula aquí - Enllaç
Heu de deixar un comentari sobre la pel·lícula i respondre la següent pregunta:

COM T'AGRADARIA QUE FOS LA TERRA EN EL FUTUR?

39 comentaris:

 1. M'agradaria que existís una Terra totalment ampliada: nous vehicles, que no contaminesin que que alhora molesin, com poder volar també o anar sota l'aigua. M'agradaria tambe que els paissatges i medis com estan ara estiguesin en igual de condicions, i no espatllats per la contaminació i altres problemes d'avui en dia. Estaria bé que hi haguessin estacions espacials com si fossin d'aquelles com d'agafar un bus i poder anar a un altre planeta!

  ResponSuprimeix
 2. Jo estic d'acord amb l'Adrià, pero jo em centraria més en que en un futur o també en un present estiguessim més per la contaminació, si començem ja a reciclar, a no malgastar i vigilar amb el que malgastem, sera més fàcil perquè ens acostumarem i no acabarem en una nau espacial molt grassos

  ResponSuprimeix
 3. Sobre la pel·lícula, encara que no semblés molt real, a mi m'ho a semblat. Ja que sempre les noves tecnologies busquen la comoditat del consumidor i per això tots els humans passen a ser sedentaris i obesos, ja que no es mouen per a res. Com t'agradaria que fos la terra en el futur? M'agradaria que no fos tan contaminant ja que aquest és el principal problema del futur.

  ResponSuprimeix
 4. La pel·lícula esta molt ben feta ja no pels grafics ni com esta feta sino el tema que tracten ja que tenen molta rao i aquestes pel·lícules van molbé perquè ens ajuden a concienciar-nos sobre el futur que pot tenir la Terra si seguim contaminant i seguim fent servir les energies no renovables. Tothom que vol vendre un prodcute busca la comoditat del consumidor, que en alguns casos es bo, però en uns altres com en el no fer exercici no ho és.
  sobre la pregunta, jo vull que la Terra en un futur estigui com ara i que no empixori, perquè sino la Terra podria desapareixer.

  ResponSuprimeix
 5. La pel·lícula m’ha agradat molt! Jo crec que a la vida real i aura un moment en que tot serà tecnològic i que no tindrem que fer res, també crec que al final acabarà tot ple de brossa com a la pel·lícula. De alguna manera, tot això es realitat tot i que sigui una pel•lícula de dibuixos. Y sobre la pregunta a mi la terra m’agrada tal i com és.. però m’agradaria que tot fos com fa temps, sense el calentament global, sense tanta contaminació... Una terra sana perquè duri molts i molt anys.

  ResponSuprimeix
 6. La pel·lícula aporta cosas que en la vida real no es aixi en alguns aspectes si s'asemblem i en altres no.
  COM T'AGRADARIA QUE FOS LA TERRA EN EL FUTUR?
  A mi m'agradaria tal com es pero sense tanta contaminacio, I que la mayoria de cosas fosin ecologicas per no contaminar.
  Sandra Barba.

  ResponSuprimeix
 7. hola magi:) La pel·lícula m'ha agradat molt, crec, que ens vol donar un misatge molt important, que tenim que cuidar la Terra, perque no es un abocador, i que si no ho fem així podria acabar com la de la pel·lícula. Ademés, jo crec que en un futur tot tinda a veure amb la tecnologia, per fer-nos la vida una mica més comoda, potser fins i tot massa. Hi ha un troç, en la pel·lícula que diu: "pueden haberse producido algunas perduas osseas":

  http://i41.tinypic.com/552y51.png

  Perque portaben una vida tan i tan comaoda que no els feia falta moures ni fer esport per ells mateixos, sinó que les màquines ho feien tot, no els calia ni caminar.
  Respecte a la preunta de con m'agradaria que fos la Terra en un futur, m'agradaria que no hi hagues tanta contaminació, i que la gent recicles mes, i respectes la natura.
  Ara diuen que han descobert un planeta, anomenat "HD85512b" que te unes característiques molt semblants a les de la Terra, i que orbita a una estrella similar al sol. Asseguren que fins i tot podria haberi aigua i vida, fins i tot diuen que podriem viure alla en un futur.
  Jo crec que en un futur llunya si no cuidem la Terra es convertira en un abocador gegant de brossa, hi si es dona el cas potser algunes persones s'aniran a vire al "HD85512b". Encara que jo crec que un planeta com la Terra nomes hi ha un així que el tenim que cuidar-lo, perque no passi com a la pel·lícula.
  Gloria Arandra

  ResponSuprimeix
 8. La meva opinio sobre la pel·lícula es sadisfactoria "mencanta".
  Jo crec que tenim que cuidar molt més la terra perque si no si que acabara com a la pel·lícula perque anant com anem va molt peró que molt malament, nomes tenim que canviar una mica els nostres avits i hi aura un canvi enorme en tot el planeta peró les persones som molt malgastadores en el sentit de el aigua, combustible...
  La terra te que canviar encara massa per que sigui com a mi m' agradaria, auria de estar neta amb molts boscos, amb pocs cotxes i els automobils que fossin tots electrics o híbrits.
  Marina Martínez.

  ResponSuprimeix
 9. Jo no crec que el futur sigui aixi, la brossa s'acumulara pero no d'aquella manera que tinguem que abandonar la terra. I la gent no sera d'aquella manera, més semblant a com som ara.
  A mi m'agradaria que el futur fos semblant al present, només amb alguna ajuda a les feines domestiques i que els cotxes no funcionin amb gasolina.

  ResponSuprimeix
 10. La pel•lícula esta be perquè ens ajuda ha reflexionar i pensar el important que es el reciclatge i que sinó cuidem la terra positivament en el futur haurem de patir les conseqüències. Una de les coses mes reals que he vist es la gent obesa que crec que en el futur haurà mes que ara.

  ResponSuprimeix
 11. aquesta pel•lícula no fa reflexionar en tot els sentit ens fa veure que si seguim sense reciclar la terra acabés tira un desastre per la culpa dels humans i de no complir amb uns deures facils i senzills la segona part que ens fer veure o reflexionar és sobre les maquines tanta tecnologia és bona en alguna part però en una altra part ens fa perdre el coneixement i esforc en fer alguna cosa i en la pel•lícula podem veure el sobrepès de les persones per no fer gens i deixar que les ocupacions o activitats les facils una maquina no fa reflexionar en tot els sentit ens fa veure que si seguim sense reciclar la terra acabés tira un desastre per la culpa dels humans i de no complir amb uns deures facils senzills la segona part que ens fer veure o reflexionar és sobre les maquines tanta tecnologia és bona en alguna part però en una altra part ens fa perdre el coneixement i esforc en fer alguna cosa i en la pel•lícula podem veure el sobrepès de les persones per no fer gens i deixar que les ocupacions o activitats les fagi una maquina
  COM T'AGRADARIA QUE FOS LA TERRA EN EL FUTUR?
  M'agradaria que en un futur la terra estigues millor que ara sense tanta contaminacio per diferents costats ,que en un futur les persones miressin a al seu voltant i s'adonessin que fan un be al reciclar al canviar la manera de tractar la terra i que la teconologia ajudessi en aquesta actvitat

  ResponSuprimeix
 12. en aquesta pel•lícula podem veure diferents causes una és el problema que les persones no ajuden a reciclar , és una activitat que ajuda al la terra i als éssers vius en un porcentage maig i en l'altra part podem veure que la teconologia substitueix moltes activitats i que això causa a un problema gran i podem veure que les em deixat darrera moltes coses i les hem replansat per maquines i això es reflecteix la pel•lícula amb el sobrepès
  COM T'AGRADARIA QUE FOS LA TERRA EN EL FUTUR?
  M'AGRADARIA que el futur la terra estigués millor que esta ara amb tanta contaminasio i que les persona *ayudesin a netejar la terra d'una manera normal i que les maquines ajudesin però a l'hora que no destrueixin petites activitats que els humans fem de la manera mes senzilla però bé

  ResponSuprimeix
 13. m'agradaria que en el futur no hi hagi contaminació, que la capa d'Ocon aquest bé, i que els cotxes no contaminin .

  ResponSuprimeix
 14. hola! m'agrada aquesta pel·lícula perqué s'adapta a tot tipus de públic y no aboreix encara que hi hagi gran part de pel·lícula en que no es parli gens. Es una mica trist que hegem d'esperar a que la terra sigui així per haber d'apresiar una cosa tan mínima com una tija. La terra ha de ser tal hi com nosalres la cuidem! a ningú ens agradaria que fos com al principi de la pel·lícula, encara que després, la majoria, no ens preocupem massa en com la estam cuidan...
  en conclusió, la pel·lícula m'agrada molt i espero que l'única terra contaminada que existeixi sigui la d'aquesta pel·lícula
  Cristina Carreto Acosta

  ResponSuprimeix
 15. Hola magi =) a mi m'agrada molt aquesta pel.licula ja que ens fa veure el que podria passar si no cuidem la nostras terra , a mi m'agradaria que en el futur els vehicles no contaminessin molt i que nosoltras reciclen mes del que esten fen ara ..tambe voldria que les maquines que esten utilitzan ara en el futur ja no existensi massa com ara ....CONCLUSIÓ voldria una terra gens contaminada.

  ResponSuprimeix
 16. Holaa!!! Soc Tania Díaz
  Aquesta pel·lícula m'ha semblat molt interessant ja que explica com sera la terra en un futur si no comencen a cuidar d'ella ara.
  Es veu molt la importancia d'un petita planta, el que volen dir d'aixo esque es molt important cuidar toata la naturalesa.
  Sobre la pregunta ami m'agraderia que la terra fos mes neta i que se li dones mes importancia a cuidar el nostre planeta. :)

  ResponSuprimeix
 17. Jo crec personalment que el futur no sera gens semblant al que es mostra a la pelicula, bueno potser hi haura mes brossa pero arribar al nivell de que uns robots ens neteguin la terra no sera tant radical la contaminacio.
  Respecte a la pregunta m'agradaria que fos com ara pero mes avança tecnologicament

  ResponSuprimeix
 18. hola! M'ha agradad molt la pel·lícula! Encara que sigui molta falsa! Perqu els robots no tenen sentiments ni conciencia, fan el que les persones l'han posat a la memoria.

  COM T'AGRADARIA QUE FOS LA TERRA EN EL FUTUR?
  Vui que sigui el que nosalte tots l'hem perfecsionat, el que nosaltres em comstruit perque el mon sigui mes habitable per tots. I no el destruim per coses absurdes com la contaminacio de les fabriques, els cotxes o simplement talla un bosc senser per construir un garatge.

  ResponSuprimeix
 19. Jo crec que com la contaminacio i la manca de reciclatge cuntinui aixi acabarem com a la peli, tots plens de brossa. A mi m'agradaria que els cotxes/motos no contaminessin, que el reciclatge sigui algo normal que ho faci tothom sense cap tipus de mandra. La peli de alguna manera ens ensenya que hem de reciclar mes o acabarem plens de merda!, aaaaaaaaah, i m'agradaria que els cotxes puguesin volar!!

  ResponSuprimeix
 20. Jo crec que aquesta pel·lícula està feta expressament per avisar-nos de com acabarà la terra per culpa de la contaminació que estem generant. Si continuem sense respectar la natura, acabarem com les persones de la pel·lícula i no hauriem d'arribar a aquest punt.
  El que hauriem de fer és buscar una solució per reduïr la contaminació.

  RESPOSTA DE LA PREGUNTA:
  M'agradaria que la terra en el futur no tingués contaminació, que la gent reciclés i que els cotxes del futur no produeixin gasos nocius per al medi ambient.

  Jaqueline Navarro

  ResponSuprimeix
 21. Hola magi ^^, a mi m'agradaria que la terra en un futur fos un lloc en el que es pogues viure bé, en condicions, pero sense contaminar-la tant com es fa avui en dia, També que es busquesin algunes altres alternatives, energies renovables, per a fer funcionar tot el que hi ha a casa, a l carrer, al treball, etc. I sobre la pel·lícula crec que si no cuidem el planeta acabara així de malament i m'ha encantat.

  ResponSuprimeix
 22. Hola professor Magi, aquesta pel·lícula ens fa reflexionar sobre el futur del nostre planeta y el que ens pot passar. A mi en especial em preocupa el futur del nostre planeta, ja que si no el cuidem d'una manera adecuada, contaminant el mínim i fent tot el possible per que no passi el que mostra la pel·licula. A mi m'agradaria que la terra segueixi com ara o millor, ja que en aquest moment es contamina massa.

  ResponSuprimeix
 23. Hola Senyor Professor Magí,

  Respecte a la pel·lícula: m'ha fascinat el concepte de proposar a la Terra com a un abocador municipal i que una ''Organització espacial'' l'únic que vulgui aconseguir és qualsevol ésser viu que es trobi per algun lloc del espai.
  Respecte a la pregunta que has fet: crec que tindriem que progressar en les energies renovables i, anar-nos mentaliztant que fonts de combustió com el petroli s'aniràn esgotant més aviat que tard.

  PD: Per cert, aquest comentari te l'envio a la classe; per tant, tinc opció a més d'un 5 però sense arribar al 10.

  Salutacions, Guillem.

  ResponSuprimeix
 24. Hola Magí sento no haver pogut comentar abans pero he tingut una serie de problemes que han fet que el meu comentari no hagi pogut arribar,(per exemple que pensava que el lloc on comentar era en Tec 3 i no trobava aquest lloc) el que posava era el següent:
  Magí jo crec que aquesta película es molt bona i m’agradat bastant perquè això a la gent que ho vegi tant adults com nens petits s’adonaran del valor del nostre planeta de que només en tenim un (de moment) i que l’hem de conservar per generacions futures i enseñar aals nens coses sobre perquè es important el reciclatge i a partir d’aix`po s’acostumin i tinguin l’hàbit de reciclar més. I sobre el que m’agradaria en un futur a part de que la natura sigui conservada i la terra estigui més neta que ara m’agradaria qu hi haguessin molts és avenços tant tecnològics com cièntifics per curar infeccions i enfermetats pasades i presents que ara no sabem curar i de futures que encara no coneixem, i que el nivell de vida millori molt en pocs anys i l’esperança de vida arribi més lluny.
  Coral

  ResponSuprimeix
 25. L'autor ha suprimit aquest comentari.

  ResponSuprimeix
 26. olaa magii
  m'agradat molt esta molt xulu :)
  Vull un món molt ecologic y molt net o el contrari a la película de walle( que per cert vullia k walle hagues mort)Espero que el món no es convertexi alguna cosa així.
  Encara es moment per evitar tot lo que pasa en la pelicula

  ResponSuprimeix
 27. hola magi!
  jo crec que la pel.lícula esta feta perque ens donem compte de que el món no pot estar així, que entre tots hem de fer-lo millorr.
  no vui que acabi tot ple de bruticia.
  i entre tots hem de col.laborar.
  me a gustado la pelicula.

  ResponSuprimeix
 28. Hola, soc la Silvia Rodríguez. A mi m'ha agradat molt aquesta pel•lícula, crec que esta dirigida per els nens petits perquè ells son el futur, i perquè es donin compte de que si no fan res acabarem així.
  A mi m'agradaria que la terra fos com es ara, però amb menys contaminació i amb més energies renovables,amb menys fabriques i mes boscos.

  ResponSuprimeix
 29. Hola bona tarda senyor professor Magí:)
  He hagut de publicar aquest comentari més tard, ja que no trobava la pàgina i ho he fet en un full apart, però no te l'he pogut ensenyar.
  Doncs bé, m'ha agradat bastant la pel·lícula, jo crec que així és com acabarem, envoltats de destrosses, no cuidem el planeta i això passa factura.
  Si no reciclem, respectem els ecosistemes, cuidem el medi ambient... la terra acabarà destruïda per nosaltres mateixos i potser això no ens afectarà a nosaltres però si als nostres descendents.
  La pel·lícula ens intenta conscienciar de que no podem seguir "maltractant" la terra, per així dir-ho. Si volem respirar aire pur, gaudir de bons paisatges... hem de respectar la natura.
  Per en Wall-e qualsevol tonteria per nosaltres és un tresor per ell, cosa que també ens vol fer reflexionar la pel·lícula.
  Jo vull un futur sa, verd i millor pels que vénen i per això cal que tots posem de la nostra part.

  Laia Esteller

  ResponSuprimeix
 30. Hola magi =)
  la pelicula m'agradat molt.
  COM T'AGRADARIA QUE FOS LA TERRA AL FUTUR?
  jo penso que la terra no tindria que esta contaminada. que fos un espai lliure de contaminacio. la gent tindria que posar una mica de actitut perque tingem un espai net.
  una cosa la pelicula m'ha encantat.
  adeu=)

  ResponSuprimeix
 31. Hola bona tarda senyor professor Magí:)
  He hagut de publicar aquest comentari més tard, ja que no trobava la pàgina i ho he fet en un full apart, però no te l'he pogut ensenyar.
  Doncs bé, m'ha agradat bastant la pel•lícula, jo crec que així és com acabarem, envoltats de destrosses, no cuidem el planeta i això passa factura.
  Si no reciclem, respectem els ecosistemes, cuidem el medi ambient... la terra acabarà destruïda per nosaltres mateixos i potser això no ens afectarà a nosaltres però si als nostres descendents.
  La pel•lícula ens intenta conscienciar de què no podem seguir "maltractant" la terra, per així dir-ho. Si volem respirar aire pur, gaidir de bons paisatges... hem de respectar la natura.
  Per en Wall-e qualsevol tonteria per nosaltres és un tresor per ell, cosa que també ens vol fer reflexionar la pel•lícula.
  Jo vull un futur sa, verd i millor pels que vénen i per això cal que tots posem de la nostra part.

  Laia Esteller

  ResponSuprimeix
 32. Hola Magi, a mí, com a thotom m'ha agradat molt, ens ha fet reflexionar sobre el nostre planeta, que com m'agradaria que fos la terra al futur? Doncs jo penso que hauria de ser un nou món, on no hi haguessin cotxes i tanta contaminación, pero creec que ja es massa tard per poder solucionar-ho, almenys, per solucionar-ho tot. Potser encara pudem canviar...

  ResponSuprimeix
 33. Hola Magí,

  La pel·lícula d'en Wall-e m'agradat molt ja que ens fa pensar en el món que ara mateix estem crean amb la contaminació. La veritat es que en un futur a mi m'agradaria reparar els cotxes que no contaminesin i a més a més en futur potser que tingui fills i m'agradaria que ells també gaudeixin com jo d'aquest planeta tal i com es. També crec que es feina de tots millorar i reparar tot el que em acabat fent, per que sinó acabarem així.
  Volia fer el comentari abans pero no sabía a on es tenia que posar.
  Ens veiem aquesta tarda;).

  Benjamín Raya

  ResponSuprimeix
 34. Hola Magi, em dic Marc Badia i m'agrada molt aquesta pel·licula i sobretot la part quan diu "Wall-e".
  Respecte la pel·licula i el futur, no creec que arribem a omplir-ho tot de brossa, ni anar al espai, ni pesar 200kg cadascú, però com a mínim podriem inventar robots que ens ajudessin a fer feines doméstiques i cotxes voladors. Encara que deveriem cuidar molt més i mollor el planeta perquè sinò al final ens carregarem la Terra i anirem a Mart a repetir el procés. I si això per desgracia arriba a passar, em demano ser el capità de la nau.

  ResponSuprimeix
 35. jo vuy que el mon en el futur estigui sense contaminació i amb aparells economics del futur

  ResponSuprimeix
 36. La pel·lícula d'en Wall-e m'agradat molt
  es una pel•lícula molt interesant per que ensenya
  a reciclar y tambe si no fas exercici fisic et pots
  quedar com les persones de la nau

  ResponSuprimeix
 37. Hola professor Magi.
  A mi la pel·lícula m'ha agradat molt, per què és molt interesant, combina els dibuixos animats amb el que ens podría pasar en un futur(que esperem que no pasi ).
  A mi m'agradaría que fos com ara, però com que en la tecnologia estariem més avançats intentar arreglar la contaminació,per que no passi com en la pel·lícula.

  ResponSuprimeix
 38. La pelicula no m'ha agradat massa, però m'ha resultat molt interesant la part en que es veu com el món en un futur acabarà afectat i per la meva opinió només podrem dependre de la tecnología, pel que aixó respecta, es convertirà en un món sedentari en el que la gent ho tindrà tot fet.

  ResponSuprimeix
 39. La película està molt bé perquè ens fa reflexionar amb el que estem fent amb la terra i ens mostra el possible futur que pot tenir la terra(amb una mica de fantasia)si continuem així.
  Penso que si no fem alguna cosa a la terra en comptes de vida hi ahurá brosa i gent poc saludable, com en la película.Penso que encara estem a temps de canviar.

  ResponSuprimeix

Gràcies per participar en el blog. Això si, des del respecte, aportant nous punts de vista i opinions. Gràcies